Mark Tuitert
Allyourmedia heeft voor Nederlands-, Europees-, Wereld-, en Olympisch kampioen schaatsen, Mark Tuitert de geheel vernieuwde huisstijl, website en video teaser ontwikkeld.
Allyourmedia heeft voor Nederlands-, Europees-, Wereld-, en Olympisch kampioen schaatsen, Mark Tuitert de geheel vernieuwde visuele identiteit, internetsite en video teaser ontwikkeld. Natuurlijk responsive want meer dan 50% van het verkeer naar zijn site komt via mobiele devices. De website geeft naast een compleet overzicht van zijn schaatscarrière ook een inkijk in zijn huidige loopbaan na het schaatsen. Een hele andere tak van sport.
 
Concept en strategie
 
Samen met Mark is een concept en strategie uit gerold waardoor hij na zijn schaatscarrière niet een zwart gat terecht gaat komen. Hier zijn we niet bang voor maar we nemen graag het zekere voor het onzekere. De verschillende karaktereigenschappen van Mark, zoals zijn talent voor inspirerend spreken, krachtig schrijven en natuurlijk (harde) muziek, komen hier onder andere aan bod. Daarnaast is zijn volledige carrière als schaatser in beeld gebracht in een archief.
 
Visuele identiteit
 
De nieuwe visuele identiteit heeft een sterk geometrisch ontwerp met duidelijke belijningen. Het logo is een combinatie van de initialen van Mark Tuitert geplaatst in een pentagoon. Het gebruik van zwart en wit sluit goed aan bij het thema van zijn presentaties “omarm je schaduw”. Dit alles straalt kracht en doorzettingsvermogen uit en dat past uitstekend bij het imago van Mark.
 
Website ontwerp
 
Belangrijke blogitems zijn rijk geïllustreerd en hebben meerdere css-stijlen voor het uitlijnen of fullscreen tonen van afbeeldingen, Youtube- of Vimeo-video’s. Heldere tyopgrafie bevordert de leesbaarheid en geeft de bezoeker meer het gevoel een magazine te lezen dan een doorsnee weblog. De website is distraction free, dus geen sidebars en dergelijke die de aandacht op eisen. Less is more. 
 
Webdevelopment
 
De responsive website kan door Mark zelf worden beheerd via het Wordpress Content Management Systeem. Door de integratie met zijn Social Media-kanalen is het voor Mark erg eenvoudig om zijn berichten direct door te plaatsen naar bijvoorbeeld zijn Facebook-fanpagina en zijn Twitterpagina waar verreweg de meeste traffic vandaan komt. Door gebruik te maken van verschillende CSS-animaties voelt de website intuïtief aan en is browsen door de site een prettige ervaring.
 
Videoproductie
 
Tevens hebben we een inspirerende video geproduceerd dat dient als teaser voor zijn werk als spreker voor verschillende organisaties. De video wordt ook gebruikt als achtergrond op zijn homepage om een zo’n groot mogelijke impact te genereren bij binnenkomst van de bezoeker.
 
De reactie van Mark

"Mijn nieuwe website is online! Trots op het resultaat, gemaakt door @Allyourmedia. Thanks guys!" (Bron)

Bezoek de website
http://www.marktuitert.nl
Back to Top